Emlékei nekünk is fontosak

Mindenkiben felmerül a kérdés: vajon fognak vigyázni felbecsülhetetlen értékeimre? Nyugodt szívvel odaadhatom a családi képeket egy idegen kezébe? Megnyugtatjuk, a legnagyobb odafigyeléssel, körültekintéssel és óvatossággal kezeljük képeit. 

  1. Megrendelését leadhatja személyesen előzetes telefonos egyeztetés után, vagy egy megbeszélt helyszínre mi is elmegyünk érte, ráadásul a XI. kerületben az év minden napján ingyenesen. 
  2. A képek, iratok átvétel során aláírunk egy átvételi elismervényt, melyen rögzítjük a leadott képek formátumát (papírkép, dia, negatív stb), a leendő digitalizált képek felbontását, a szkennelés várható határidejét, végösszegét, ill. a megrendelő adatait. 
  3. Ezután megkezdjük a képek szkennelését, az első elkészült képekből néhányat emailben elküldünk önnek megtekintésre, és ha elfogadja a képeket, folytatjuk a digitalizálást. 
  4. Minden szkennelési ciklus közben megtisztítjuk a digitalizáló eszközök felületét, valamint az ön fényképeiről is eltávolítjuk a könnyen eltávolítható szennyeződéseket. Az üveggel keretezett diaképeket szétszedjük, a filmet, a keretet, és az üveglapokat is külön, egyenként megtisztítjuk. 
  5. A digitalizálás, az utómunkák, a cd-re, dvd-re írást követően telefonon értesítjük, és egyeztetett helyen átadjuk az eredeti képeket és az adathordozóra felírt anyagot.